160x78

Спецалізація

 БУДІВНИЦТВО ГАЗОВИХ ТА ВОДОКАНАЛІЗАЦІЙНИХ МЕРЕЖ І СПОРУД

рис

У вирішенні завдань благоустрою і комунального обслуговування населених пунктів велику роль грає будівництво газоводоканалізаційних систем. Спеціалізація готує техніків – будівельників для будівництва газоводоканалізаційних мереж і споруд.

Вид діяльності випускника: організація виробничого процесу в окремому підрозділі або на підприємстві. Монтаж, налагодження, експлуатація та обслуговування газоспоживаючого обладнання для промисловості та побуту; водо каналізаційних об’єктів; будівництво та експлуатація зовнішніх систем газопостачання, водопостачання та водовідведення.

Проектування внутрішніх систем газопостачання, водопостачання та водовідведення для індивідуальної та багатоповерхової забудови житлових мікрорайонів, котелень, промислових підприємств, систем газопостачання мікрорайону та населеного пункту в цілому.
Первинні посади у сфері діяльності: диспетчер аварійно-диспетчерської служби (АДС), технік з експлуатації устаткування газових об’єктів, об’єктів водопостачання та водовідведення.
Система задач діяльності випускника: монтаж обладнання і систем газопостачання, водопостачання та водовідведення, експлуатація та ремонт, періодичний огляд газопроводів, виявлення витоків газу, їх локалізація та ліквідація аварій, визначення корозійного стану газопроводу, проектування систем газопостачання, водопостачання та водовідведення для житлового та промислового сектора, організація робіт по будівництву.

17044 м. Остер, вул. 8 березня, 7а, телефон: (04646) 4-34-85;

електронна пошта: college-oster@ukr.net

wordpress, темы. здоровый блог. WordPress плагины